☎ Bel nu 070 4500 125

Sherlock Holmes

De stad is in rep en roer als de politie het verminkte, levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen... Jou dus!

Als een ware Sherlock Holmes combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader. En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat – of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto!

Vergeet misdaadromans, CSI en Cluedo. In deze meeslepende Sherlock Holmes-citygame steek je de handen uit de mouwen. Een eersteklas breinbreker die van elk bedrijfsuitje, jubileum en vrijgezellenfeest een avontuur maakt!

Met hoeveel kan je het spelen?

Je kan dit spel spelen met minimaal 6 en maximaal 180 deelnemers.

Waar kun je Sherlock Holmes spelen?

Sherlock Holmes kun je bij ons in heel Nederland en België spelen

Waarom voor Sherlock kiezen?

  • Omdat het gewoon echt super cool is!
  • Gemakkelijk direct online te reserveren.
  • Kies uit meer dan 30 steden.
  • Ideaal tijdens teamuitje of vrijgezellenfeest.
  • Altijd midden in het centrum.
  • Genoeg tijd voor een hapje en drankje bij onze locaties.
  • Al meer dan 500 keer gespeeld!
bekijk beschikbaarheid
en reserveer »